Industriespuiterij

Met coating is er veel mogelijk voor de industrie. Zo coaten wij voor onze klanten losse onderdelen tot complete lantaarnpalen en hekwerken.

Bij industriespuiterij Multicoat kunt u terecht voor al uw Industrie problemen en bijbehorende coating systemen, geschikt voor zowel seriewerk als losse onderdelen. Te denken valt aan het spuiten van machines en motoren, half fabricaten en bakken, deuren, kozijnen, hekwerken, garagedeuren, lantaarnpalen, cv’s en radiatoren, diverse beveiliging camera’s enz. enz.

Offshore coating (C3,C4 enC5) niveau

Door onze ervaring, kennis en aangepaste coating en de verbonden systemen, kunnen wij voldoen aan uw eisen. Dit geldt vooral voor het spuiten van objecten in de zeevaart en offshore projecten. Wij spuiten uw bestek of verzorgen u een specifiek verfsysteem in overeenstemming met u en uw klant, waardoor het materiaal maximaal beschermt is tegen corrosie.

Spuiten van Hydraulische onderdelen

Daar waar poeder coaten niet mogelijk is, kunnen wij door middel van onze technieken en nauw overleg ervoor zorgen dat uw product strak en kras vast in iedere gewenste kleur gespoten wordt. De ideale oplossing voor onder andere uw handbediende onderdelen, sensor- en netwerkgevoelige apparatuur. Wij maken standaard gebruik van twee componenten lak dat geschikt is voor temperaturen tot minimaal 180 graden Celsius.

Interieurbouw en Winkelinrichting

Vanwege de faciliteiten en ervaring van industriespuiterij en interieurspuiterij Multicoat worden wij vaak benaderd voor interieurbouw, winkel- en kantoorinrichting. Binnen ons kwaliteitssysteem wordt ook veel aandacht besteed aan het uiterlijk van het product, conform de specifieke wensen van de klant.

Straatmeubilair en Reclame

In de reclame wordt tegenwoordig veel gebruik gemaakt van aluminium en stalen reclamedragers, zoals gevelbelettering, reclamezuilen, lichtbakken en vlaggenmastpalen. Ook straatmeubilair wordt door industriespuiterij en interieurspuiterij Multicoat uitstekend en tot volle tevredenheid behandeld. Voor deze producten geldt dat ze weerbestendig, veilig en glad van uiterlijk zijn en vanwege de professionele uitstraling aandacht trekken.

Houtindustrie

Het spuiten van kozijnen, deuren of losse delen zoals bijvoorbeeld latten begint steeds grotere vormen aan te nemen. Voorheen werd het kozijn enkel voorzien van grondlak waarna men op locatie de juiste kleur aanbracht. Tegenwoordig gebeurt dit steeds vaker in onze industriespuiterij. Dit zorgt voor kostenbesparing en kwalitatief hoogwaardige laksystemen. Ook duurzaamheid wordt hierdoor verbeterd en wordt het onderhoud vereenvoudigd.