Uw oude keuken opfrissen?

Banken maken het steeds moeilijker om verbouwingen in huis te financieren. Een nieuwe keuken kost u al snel een behoorlijk vermogen. Wij renoveren keukens door bijvoorbeeld de oude bruine kastjes te coaten in een frisse kleur. Dit geeft een wereld van verschil in aanzicht en in de portemonnee.

Een keuken is één van de ruimtes in het huis waarin veel tijd wordt doorgebracht. Als u genoeg heeft van uw bestaande keuken en toe bent aan een nieuwe, is het natuurlijk ook een optie om uw keuken te laten spuiten. Door uw keuken door Multicoat te laten overspuiten is deze weer zo goed als nieuw. Bovendien is het laten spuiten van uw keuken stukken goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe keuken. Multicoat heeft jarenlange ervaring en is gespecialiseerd in het spuiten van keukens.

Dankzij de eigen mengmachine is iedere gewenste kleur mogelijk. U keukens kunnen in allerlei afwerkingen overgespoten worden. Vindt u hoogglans het mooiste of heeft zijdeglans wellicht uw voorkeur? Ook Beitsen en patine zijn bij Multicoat mogelijk. Door uw keuken te spuiten krijgen niet alleen de keukenkastjes, maar ook de gehele ruimte een compleet nieuwe uitstraling.

Waarom zou u dus kiezen voor een nieuwe keuken als u uw bestaande keuken ook een tweede leven kunt geven? Wilt u uw keuken overspuiten, neem dan contact op met Multicoat voor een passende offerte. Vele tevreden klanten gingen u al voor.

 

Keuken overspuiten

Uw keuken laten spuiten heeft als belangrijkste voordeel ten opzichte van een nieuwe keuken dat het stukken goedkoper is. Uw verouderde keuken ziet er weer als nieuw uit. Alle keukenkastjes worden liggend gespoten voor het beste resultaat.

Keukenkastjes spuiten

Het pand in Groenlo is in 2013 betrokken en wij kunnen dan ook wel stellen dat de spuiterij uiterst professioneel is ingericht. U kunt uw keukenkastjes brengen zodat wij deze kunnen spuiten. Nadat wij de keukenkastjes gespoten hebben, kunt u de keukendeurtjes weer af komen halen. Deze worden door onze specialisten netjes verpakt. Service staat bij Multicoat dan ook voorop.

Keuken lakafwerkingen

Zoals u eerder kon lezen is Multicoat perfect in staat om uw keuken in verschillende lakafwerkingen over te spuiten. Een mogelijkheid is uw keuken een spiegelend hoogglans te spuiten. Zijdeglans is een andere veelgebruikte afwerking bij het renoveren van keukens.