UW KEUKEN WEER ALS NIEUW 

Laat de folie laag los van de keukenfrontjes? Wilt u uw keuken graag in een andere kleur omdat u op de kleur bent uitgekeken of misschien heeft u een nieuw huis aangekocht waar de bestaande keuken nog degelijk en goed onderhouden is alleen totaal de verkeerde kleur heeft? Allemaal redenen om contact op te nemen met Multicoat.

Uw bestaande keuken overspuiten in een andere kleur begint een steeds bekender begrip te worden in Nederland. Wat overigens niet heel vreemd is, aangezien de meeste keukens nog prima van kwaliteit zijn. Na het spuiten van uw keuken door Multicoat is uw keuken weer zo goed als nieuw.

Met jaren ervaring, goed opgeleide vakspecialisten en 100% focus op het renoveren van keukens!

Multicoat verzorgd uw gehele keukenrenovatie. Onze montagespecialist komt de keukenfrontjes demonteren en brengt deze naar onze spuiterij. Het het aanbrengen van een nieuw laksysteem van de keukenfrontjes in de door u gewenste kleur wordt uitgevoerd in onze spuiterij. Voor het lakken van de vaste keukendelen komt één van onze meesterschilders bij u op locatie voor een stralend resultaat. Wilt u ook gelijk het plafond, wanden, deuren, kozijnen geschilderd hebben? Geen probleem bij Multicoat. Wij kunnen dit allemaal voor u verzorgen. Na het schilderwerk worden de keukenfrontjes weer netjes gemonteerd en afgesteld. U heeft weer voor jaren een nieuwe keuken. 

Topkwaliteit is de standaard bij Multicoat

Met een ervaren team, vakliefde en oog voor detail realiseert Multicoat prachtige resultaten. De producten die we gebruiken zijn enkel van topkwaliteit waarmee we ook opdrachten realiseren voor interieurbouwers en keukenfabrikanten.

 

 

 

U wilt graag meer informatie of een persoonlijk gesprek?

Als u onderstaand formulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

De volgende bestandsformaten worden geaccepteerd: JPG, JPEG, BMP en PDF
Bestanden mogen niet groter zijn 3mb. Voor meer foto's en grotere foto's vragen wij u WETRANSFER te gebruiken.