Plafondsysteem spuiten

Voor het op kleur brengen van plafondsysteem bent u bij MULTICOAT aan het juiste adres. Met jaren ervaring in het op kleur brengen van zowel kleine als grote orders in bijna elke gewenste kleur verzorgen wij voor u in een verrassend korte levertijd.

 

Door de afgelopen jaren een mallen systeem te hebben ontwikkeld kan MULTICOAT het op kleur brengen van plafondsysteem tegen scherpe tarieven, een hoog kwaliteitsniveau en korte levertijden realiseren. MULTICOAT werkt voor gerenommeerde groothandels in systeemwanden en plafonds.

MULTICOAT beschikt over een mengmachine waarmee we aan een zeer brede kleurenwens kunnen voldoen zoals alle RAL en RAL Design, NCS en Sikkens kleuren kunnen we in elke gewenste hoeveelheid draaien. Mede door deze mogelijkheid kunnen wij snel schakelen om de verrassend korte levertijden te kunnen waarborgen.

Naast het op kleur brengen van Plafondsysteem is het ook mogelijk om de plafondpanelen door MULTICOAT op kleur te laten spuiten. Ook hier spuiten wij vele vierkante meter op jaarbasis van voor divers groothandels.

Wilt u graag meer informatie of een persoonlijk gesprek?  Neem dan gerust contact met ons op.

T 0544 – 221 007

Wij staan u graag te woord.