Uw kozijnen weer als nieuw?

Bestand tegen UV straling, alle weersinvloeden, chemicaliën, corrosieve zouten en vele andere stoffen.

Verweerde oppervlakken een tweede leven geven met jaren garantie.

Op behoud van kleur hechting en glans.

Het weer en vervuiling hebben invloed op allerlei soorten materialen; het verouderingsproces wordt erdoor versneld. De gevolgen hiervan zijn verkleuring, verkrijting en corrosie. Het oppervlak verliest zijn uitstraling. Het reinigen, schilderen, stralen of vervangen zijn mogelijke oplossingen maar deze zijn van tijdelijke aard. Onderhoud aan woningen of bedrijfspanden vragen de nodige investeringen. Het liefst tegen zo laag mogelijke kosten met een maximaal en duurzaam resultaat. De bewoners en gebruikers moeten na renovatie tevreden zijn over het resultaat. De behoefte aan een duurzaam product en een effectieve beschermer heeft geleidt tot het ontwikkelen van PROCOSOL® Unique 2101

EIGENSCHAPPEN

PROCOSOL® Unique 2101 is bestand tegen UV straling, alle weersinvloeden, chemicaliën, corrosieve zouten en vele andere stoffen. De coating vermindert het onderhoud. Een glad oppervlak minimaliseert de aanhechting van vuil, stof, schimmels en algen. Daardoor is het gemakkelijk te reinigen met een neutrale reiniger en water. Het product is zeer flexibel, het krimpt en zet uit samen met het materiaal waarop het is aangebracht. PROCOSOL® Unique 2101 is Graffiti bestendig, het tast de coating niet aan en is veel makkelijker te verwijderen.

VOORDELEN

De behandeling met PROCOSOL® Unique 2101 maakt vervanging van de oude materialen in de meeste gevallen overbodig. Met PROCOSOL® Unique 2101 behandelde oppervlakken zullen langer in goede staat blijven dan vernieuwde materialen. Na de behandeling met PROCOSOL® Unique 2101 is het oppervlak zeer onderhoudsvriendelijk waardoor het mileu aanzienlijk wordt gespaard. PROCOSOL® Unique 2101 is uniek en niet te vergelijken met elke ander oppervlakte coatings, vernis- of verflaag.

TOEPASSING

PROCOSOL® Unique 2101 is ontwikkeld voor gebruik op onder andere gelakte en ongelakte metalen, uniek op RVS, gepoedercoate of gelakte oppervlakken, metaalhoudende verven en alle kunststoffen.

GARANTIE

PROCOSOL® Unique 2101 geeft uw pand een nieuw aangezicht en bij het juiste onderhoud gegarandeerd kleur, hechting en glansvast voor een periode van 10 jaar.

Voor behandeling

Na behandeling